Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag har alltid pratat alldeles för osammanhängande

mitt huvud är ett höghus
34 lägenheter

du bor i mitt höghus
du betalar sällan hyran
och du har lånat alldeles för mycket pengar
du är nästan aldrig hemma
men lyset är alltid tänt

grannarna snackar om att du fixat ett till, nytt boende
långt härifrån

din lägenhet kan inte få en ny hyresgäst
förrns du helt och hållet har flyttat

mitt huvud är ett höghus
34 lägenheter




Övriga genrer av alonee
Läst 572 gånger
Publicerad 2007-08-26 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alonee