Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

Ibland är man trött...
Man vill bara lägga sig och sova.
Men om man gör det kommer man att försvinna ut i ett främmande universum.
Där vad som helst kan hända.
Man kan virvla runt ute i sömnens värld för alltid.
Och aldrig veta när man ska komma ut.
Man kan drömma dom mest fasansfulla saker.
Som att drömma om att mista dig.
Jag tror jag håller mig vaken för alltid.
Och tänker på dig.




Övriga genrer av Tove2
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-08-26 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove2