Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tips

Jag har ett tips till alla vilsna människor där ute.
Nästa gång ni går en väg ni känner väl
stanna upp
kolla
öppna era ögon, på riktigt.
Ni kommer att märka att den värld ni lever i är en skugga,
en skugga av den riktiga världen.
Ni kommer att märka att allt, allt, är otroligt vackert.
Era hjärtan kommer att fyllas av vördnad för det liv ni har,
för det livet är en del av allt det vackra ni ser.
Så ta er tid att stanna upp och se, verkligen se.
Ni kommer alltid att minnas det ni ser,
för det ni ser är världen.




Övriga genrer av Tove2
Läst 268 gånger
Publicerad 2009-09-01 22:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så du menar att man skall blunda för terror, svält, orättvisor...?
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Tove2