Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sak

Ibland så försvinner man ut, ut i ett främmande universum.
Man svävar iväg i tanken och själen, glömmer allt utom en sak.
Denna sak är viktigare är livet, viktigare än man själv.
Denna sak kallas kärlek.




Övriga genrer av Tove2
Läst 329 gånger
Publicerad 2008-11-05 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tove2