Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den allvarsamma leken

Mitt i den allvarsamma leken
stannar hon upp
och funderar
på Lydia & Arvid
i Stockholm
då 1900-talet var ungt
och så även de

Här är vi nu
och tiderna förändras
eller inte
Stockholms gator är desamma
men stegen andra
och om tankegångarna hos flanörerna
påminner
eller ej
är oklart

Det finns alltid allvarsamma lekar
Det finns alltid en Arvid
och en Lydia
i varje gathörn





Fri vers av Tina-sol
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-08-26 21:33



Bookmark and Share


  Effell
Sant. Och det är både betryggande, tröstande och stressande på samma gång, beroende på hur man tänker på det. \"Titta, där är Arvid och Lydia. Och... där också. Undrar vad de gör idag.\"
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol