Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När någon i ens närhet får en hjärtinfarkt och överlever inser man hur liten människan är.


Alltid liten...


liten torkar tåren
liten är tillbak\'s
liten ser hur åren
tar tillbaka det som gavs
liten vill så mycket
vill ha allt på en gång
säger: Håll mig i handen
och ge mig en till sång...




Fri vers av Mari N VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-27 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mari N
Mari N VIP