Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hyllning till nyförälskelse

Hur ofta
Ögon
Glittrar,
Gassar
Galopperar
-genuint

Solstrålarnas reflektioner
I möte
med havsspegeln
Och vetskap att de når botten
- Inte enbart ytvärme




Fri vers av Tina-sol
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-27 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol