Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ber om ursäkt för att jag har hamnat där.


när inte ens du räcker till.

för att jag har upptäckt gränsen

där självömkan och tycksyndommig slutar.

för att jag borde vara så glad och lycklig och uppskatta
dom små sakerna som görs.

när jag egentligen, stänger in mig och låtsas.
musiken så högt det går, orden så långt in.
tårarna på kinden, och mer patetisk kan man inte vara.
så satans fel.




Fri vers av Mrscloudman
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-08-27 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrscloudman
Mrscloudman