Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet via overhead

Tänk om jag förvandlas till en kopiator
och rapar samma fraser till alla mål
och om livet blir ett schema
som jag pekpinnar som riktigt
via overhead
Han sade sig vilja se mig i hornbågade brillor,
och i en kokett kjol och knytblus
skulle jag skriva på svarta tavlan
Verkligheten och fantasin och Vardagen
ska nog inte betraktas utifrån en gammal stencil

Imorse vaknade jag lycklig




Fri vers av Tina-sol
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-08-27 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol