Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svag


jag var vilsen och såg ingen återvändo
eller igentligen gjorde jag det
jag var rädd

förlåt






Fri vers av aleks
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-08-27 22:20



Bookmark and Share


  Smultris
att kunna be om förlåtelse är starkt, att kunna förlåta är lika starkt det... oftast värt det också.
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

aleks
aleks