Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som ett urmakeri - känslomakeriet

 

 

 

När morgon gryr och klockor tickar
tick tack tick tack

bildbestryks var tanke
som avsomnad slutligen väcks
tick tack tick tack

då planterad sedan rotad
nu ett formidabelt kaos
fortfarande morgon
och klockan tickar vidare
tick tack tick tack

men bilderna...

samlade där inne sovande
till behovet vilande...

så nästa dag en ny morgon

 

tick tack tick tack

 

 


tack

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-28 20:56



Bookmark and Share


  Horatius
Poesi som alltid du förmedlar. Tycks om här.
2007-08-29

  Bubamara - Maria Zakrisson
fint med rytmen. varje ord som en sövande dövande längtan. till nästa morgon. ticktack. riktigt snyggt.
2007-08-28

  aol
fint poetat om en sanning varje morgon
2007-08-28

  Sanningsägaren VIP
tick tack för denna
lilla tidstanke
/Åsa
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt