Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

john blund kom tidigt inatt älskling


mellan blomsteräng och träsk
där svalorna dyker
svävar lågt i vindens riktning

där säger vid godnatt




Fri vers av aleks
Läst 476 gånger
Publicerad 2007-08-28 22:21



Bookmark and Share


  Laijza
Scoutläger? Mycket söt dikt! super romantisk - eller vänta (läser igen och igen och igen) shit den var ju jättetragisk! Alltså en dubbelbottnat, mångfaldig och mend olika tolkningsportar. *blink*
2007-08-30

  Smultris
Vackert drömskt och jävligt bra
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

aleks
aleks