Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gränslös


vi var unga

när du för första gången såg på mig, på riktigt

halv åtta bussen mot stan var proppfull

jag stod, du satt

vi gick av på samma hållplats

allt var som taget ur en winnerbäck låt

\'och jag skolkade från allt, jag ville bara va med dig, bara va med dig\'





det var flera år sen nu, men det är mitt senaste minne

du gav mig en minneslucka från den natten tills idag






men aldrig hade regnet piskat så hårt

aldrig hade solens sken varit så ljust

och aldrig hade regnbågen lyst så starkt




det dygnet
det var som att jag var född för den stunden

och jag var kär






Övriga genrer av alonee
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-08-29 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alonee