Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tremor

~~~


det är

när den där kvinnan
nej, snarare lilla, lilla flickan

den där vilt främmande människan

som jag inte känner igen

dyker upp
från botten på alltför många glas

som jag betvivlar
att jag faktiskt vet
vem du egentligen är


i ditt allra, allra innersta mörka




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 827 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-10 17:06



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Mycket bra poesi!
2008-01-02

  Maria Zena Viklund
ja det gör ont, mycket bra skrivet!
2007-10-25

    Bodil Sandberg
Ja du Marisen...det här gör faktiskt ont att läsa...det stora steget mellan...avståndet...det man inte önskar men som man ändå lärt sig acceptera ..och som får finnas...för att det måste - jag bokmärker den här
2007-10-13

  stronza
den här gillade jag!
framförallt den inledande delen av dikten, kanske den t.o.m kunde stannat efter; alltför många glas..
vet inte bra var den i allafall.
rubriken fångade mig
2007-10-11

  Neal
skön alla har nog hemliga mystiska bottnar !
2007-10-10

  Jan Linderoth
Känner igen den här metamophorsen. Skrämmande och oövertalbar. Leder inte till gott har jag märkt.
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan