Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I nöd du handla


Farväl

Du springer, du andas du stönar
Fötterna bär dig mot framtiden
Du vänder dig inte om
Rädd för det förflutna

Men kylan den är stark
Din oro är stor

Du märker inte tårarna för vinden
Du trampar över någons grav
Din mors dröm du slår itu
ensam,
nu är det bara du

De vackra, de fagra, de du lämna
I ditt hjärta kommer klämma
Din sorg är stor, din förtvivlan är mer än bara ord
Att du inte lyckan till ber

Din far din mor, din syster och din bror
Det enda de se är avtrycken av dina skor

Nu finns det ingen återvändo mer




Övriga genrer av Lindsley
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-30 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsley