Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var inte min mening


Jag ej trovärdig var

Vi sa att vi var vänner,
Vi skakade hand
Vi sa att vi skulle ses
Men mer vi aldrig hann

Jag lämnade dig ensam kvar
Jag orkade inte mer
Jag var ju ett barn

Min värld den är förändrad
Jag inte längre hemma är
I ett annat land, i en annans famn

Sen jag såg dig en dag
Men vågade inte säga goddag
Jag dina brev inte svarat, den sorgen jag bevarat

Jag ej värdig vän dig är




Övriga genrer av Lindsley
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-30 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsley