Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alldeles underbart

Ångestfyllt, konfliktladdat
och alldeles, alldeles underbart
( det är livet jag talar om )

Skrämmande , reinkarnation,
svart hål
eller välkommnande ljus
( det är döden jag talar om )

Gudstro , människotro, egoism
och kärleksfulla
( det är människorna jag talar om )

Rädd , kreativ , troende,
och skiftande dagshumör
( det är mig själv jag talar om )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 303 gånger
Publicerad 2005-04-12 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan