Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var och såg ultraljudet igår. Mitt barn. 15 veckor av mammaocean och pappamuller bortom himlarna.. Lilla krigare som klarat av en sista vecka av kramper och växtvärk... Älskade Lilla!


Star Warrior, kom med färger till hösten!

Den minsta astronauten vilar kluckande tyngdlös, med syretubsslang och mat i sond, i sitt modersskepp med ett skal av sammetsbeige och bränsle att åka världar runt. Tyngdlösa liv i rymd.
Säcken håller klucket varmt och ljuden utanför i muller. Dova toner i mammaocean, en orkester som står på stranden. De pratar och rör sig i mönster därute, precis som i universum, vi vet inte säkert men anar så smått.
Dags för lite jympa och bensträck i cockpit, det skvalpar och svämmar över i dans. Och känns så lätt när du sparkar med ben mot den vägg som håller dig trygg under resan, tills nedkomst på planeter med solar och månar.. För du ska komma med färgerna till hösten.
Lilla astronaut.




Övriga genrer av KaptenKatt
Läst 564 gånger
Publicerad 2005-04-12 13:50



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
fint berättat på ett annorlunda vis om livet i moderskeppet. en fundering. ska det vara "tungdlös"?
2005-04-16

  madinsane
till en liten astronaut, gratulerar jag och tackar för en alldeles härligt annorlunda beskrivning av vad det innebär att gå i väntans tider.
2005-04-12
  > Nästa text
< Föregående

KaptenKatt
KaptenKatt