Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orosmönster

 

 

 

att veta vad sanning är
att känna behov att det bär
behovet att veta som sakta tär
stampar med klacken mot asfalt  ...jag svär

tomljudande stötar skjuter
den så blekgrå ytan blir bar
istället växer grönskande rutor
orosmönster tilltar plockar strån  ...jag har

trotts dessa vida snåriga tankar
inget som oroar förleder förtar
min tanke bara irrar i sanningar
ibland mindre sedan större  ...jag står kvar

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-01 12:20



Bookmark and Share


  Attimi
*ler*

Det är stor skillnad mellan att vandra och att vara borttappad. Jag tror att den som är villig att vara ärlig känner vad som är sant. Inget förlamar intellektet som när en människa pantsätter sin moral. Men den som är villig att sätta sig själv på pottkanten, övertygelsemässigt och moraliskt, kommer att hitta vägar, hur borttappad hon här känner sig.

Lite funderingar, med utgångspunkt från din text...
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt