Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självupplevd olycklig kärlek.


Till L

Nu känner jag så där igen
Så himla välbekant
Men varje gång som jag blir kär
Så slutar allt så brant

Allting som jag hoppats på
Förtvinar och blir sand
Men inte längtan att få ha
Din hud under min hand

Bekämpar nästan kärleken
Vill inte helst bli kär
Det brukar aldrig bli så bra
När jag känner så där

Jag såg din bild på MSN
Och känslorna som kom
Vill allra helst förtränga allt
Och gömma undan dom

Är inte redo att bli kär
Det känns aldrig okej
Fast ändå vill jag bara få
En chans att älska dig




Fri vers av jackieboy
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-02 15:41



Bookmark and Share


  Isaac Bobjörk
OJ oj, här känner man igen sig rejält mycket, som om du hade sett in i mitt huvud när du författade denna.
2007-09-05

  Erik L
Träffande och bra diktat!
2007-09-03

  Daniel_78 VIP
ja du, fan också...
det känns igen...
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

jackieboy
jackieboy