Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom fördömdas ängel

Jag är dom fördömdas ängel
Ren från blod men tyngd av svek och gråt
Jag är den fördömda åtrår
Och även den dom aldrig kommer åt

Jag är den som syns på natten
Svävande som svår melankoli
Jag försöker trösta glada
Och visa hur det känns att vara fri

Jag är mörkrets ljus och värme
Även under väldigt kalla dar
Jag vill ge fördömda livet
Och värna om det dom ännu har kvar




Fri vers av jackieboy
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-04 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jackieboy
jackieboy