Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill gärna ha uppmuntrande tips och råd på hur jag kan förbättra. så snälla, hjälp mig.


och jag har drunknat i dina ord



två veckor av tårar
och in i ringen igen

det är väl alltid så synd om en själv?


akta tungan den slinter så lätt
de tre orden far åt alla håll

det är lätt att de mister mening
det blir ett kontrakt utan underskrift


gå vidare kommer antingen naturligt
eller så tvingar man sig själv

man kommer någonvart
det är det viktigaste





men världen krymper
och sommaren fryser till is





Övriga genrer av alonee
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-02 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alonee