Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten är till min söta, söta, söta, söta, söta, söta lille bror!!!!


skatten.

Det finns en skatt som jag har,

och det finns ingen som har den än jag.

Jag ska inte kalla den för den,

för den skatten är du!

Det finns en skatt,

och det är du min kära lille bror!!!!!!!






Fri vers av Melinda Andersson
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-02 21:10



Bookmark and Share


  Charlotte Johansson
Lille Edwin! han är så söt. du är min lille skatt min käre vän. =)
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Melinda Andersson