Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill skriva den här till min underbara lille bror på 2 snart 3 år!


Min lilla Edwin!

Du är min underbara lille bror,




och jag är din lyckliga lottade syster!!!!




Fri vers av Melinda Andersson
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-04 20:16



Bookmark and Share


  Charlotte Johansson
han är också lyckligt lottad!
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Melinda Andersson