Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först en sagovisa. Hur ska sagan sluta. Hitta på End själv.


Vis Glädjetrolls visa!

Här kommer jag med glans och lans,
kom ge humorn en dans och chans!
För där finns även allvar ej bara trams,
sjöng trollet med sin ludna svans i trans.

Hur ska sagan sluta?
Nja kanske så här:

Riddarn tog lans och förde den med sans,
rakt genom tjocka feta buken utan flams.

eller...

Jungfrun återfick sin sans,
när skrattet sakta återvans
å Kungen faktiskt där fanns.

eller...

Skriv själv ett slut om ni är fans,
vet ja ...




Fri vers av valbar
Läst 313 gånger
Publicerad 2005-04-12 21:23



Bookmark and Share


  vissla
känns som en dikt man skriver när man är bakis och allmänt blasé....
den var så där roligt tråkigt rolig
2005-04-13

    ej medlem längre
Hmm...

Riddarn med sin stolta lans
bjuder jungfrun upp till dans
men han får rakt ingen chans
för hon gillar trollesvans...

Kan det va nåt?
2005-04-12
  > Nästa text
< Föregående

valbar