Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan din hand i min .

åh hur jag önskar
att dina ögon skulle se på mig sådär igen,
så att jag blir helt varm


i hela kroppen.

men din blick är tom, utan ljud och utan liv
utan kärleken som jag en gång såg
när jag bara försvann in i dom.


jag vill bara ändra,
ändra på det som hände.
ändra på dina känslor
och ändra på mig själv.
så att du skulle kunna älska mig.

allting är så tyst utan dig.




Fri vers av Mrscloudman
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-03 08:28



Bookmark and Share


  silvertejp
vackert. jag känner igen mig, mycket.
2007-09-03

    candy__me
vackert :)
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Mrscloudman
Mrscloudman