Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga lyckliga slut.

Du och jag, Nihili
Vi går hand i hand trots att du
bara gör mig ont
Så otroligt ont

Men nu måste vi få ett slut
på allt det här

Jag vill aldrig någonsin gå här,
Vill aldrig någonsin gå på den bottenlösa asfalten igen


Lämnar jag min Nihili nu

går jag ensam för alltid

Och varför ska min ”Stjärnstorm”
Och min glittrande prins
vara så långt borta?


Här har jag bara tomma ögon , en nihili , en prins och
en ängel,
men du kommer flyga bort från mig igen




Inga lyckliga slut.
Men ni vet att jag aldrig gillat
när hjälten är vid liv i slutet




Du och jag, Nihili
Vi måste prata om hur det är att leva
För det här är inget liv
Det är bara tidsfördriv utan mening



Ring mina vänner ,
förbered dom på dåliga nyheter
Jag har lessnat på att vänta
ärligt talat jag är för trött
för att stå kvar




Fri vers av tvättstuga
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-09-03 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tvättstuga
tvättstuga