Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kongress

Sätt dig ner vid mitt bord så vi kan snacka. Jag tror inte på vad du säger men jag ska lyssna på varje mening, komentar och ursäkt. Ställ dig vid mina sida och lägg en hjälpande hand på min axel men för gudskull ge mig ingen kram.

Känslor passar inte här men det gör du.

Ställ dig vid min säng och dra ner dina byxor. Visa mig vad du har att erbjuda, jag vet vad som väntar mig men jag vill se det på riktigt. Smek mina lår och låt mig göra grovjobbet, säga bara inget.
Prat passar inte in här men det gör jag.

Kyss mig i pannan. Säg att du vill ha mig och att du väntat på mig hela ditt liv. Visa mig bilder från din barndom och berätta om din familj. Ta mig med storm så lovar jag att vi kan knulla igen. Lämna mig men för allt i världen ring inte mer och svara aldrig när jag ringer.
Jag passar inte in här men det gör du.

Säg inget mer låt mig bara hata dig!




Fri vers av Challe Balle
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-09-03 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Challe Balle
Challe Balle