Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina ögon




I dina sorgsna ögon
skymtas en strimma hopp



Låt aldrig gnistan slockna helt


även om allt känns så jävla dåligt





var stark min vän,
vi klarar oss igenom det här också




Övriga genrer av Patrick K
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-03 23:17



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
Väldigt fint skrivet! :)
2007-09-10

    Lindizz
Ja precis vad vänner är till för..fint starkt skrivet, äkta o ödmjukt skrivet..applåder
2007-09-04

    Bodil Sandberg
Underbar poesi om detta att möta svårigheterna tillsammans...att inte låta vännens viljor flykta...applåder!!!
2007-09-04

  charlotte hedendahl
Starkt , medkännande och väldigt bra!
// Charlotte
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K