Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar du?

ditt läppstift

på min kind

din mascara

på mina läppar.

 

I din famn

är jag underbar,

men när du släpper taget

vill du inte att jag stannar kvar.

 

 

 

 

rädslan bränner till

i min strupe

och det sticker i mina fingrar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jag undrar om du

fortfarande vågar älska mig

 




Fri vers av Patrick K
Läst 789 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-07-16 22:24



Bookmark and Share


  greajt
vågar och vågar
en bra fråga...
vacker dikt
2009-03-01

    Glittra G
Åh vilken vacker kärleksdikt!
2008-07-24

  Michaela Dutius
kanske krävs det aldrig ett större mod än när vi älskar
2008-07-19

  charlotte hedendahl
Kärlekens våndor! Välformulerat!
2008-07-16

  Lejonhjärtas poesi
Känslosam kärlekspoesi om ovisshetens våndor och låt oss hoppas att hon vågar, lycka till!
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K