Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnatt

jag ligger under

midnatten

 

på gräs

med grönska

på mina byxben

 

 

våta kinder

av daggdroppar

och tårar

 

 

kall och blek hud

under midnatten

 

 

 

 

 

ligger och väntar

på att du ska blåsa liv

i mina ögon

igen 




Fri vers av Patrick K
Läst 879 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-08-21 20:31



Bookmark and Share


  Fagra
det är så vackert, jag älskar midnattsbilder. dagg, grönska, mystik.. fantastiskt! :)
2009-05-22

  Frökenfanny
Fin, man undrar vad som hänt
vart livet har tagit dig, vad livet har gjort
2009-03-02

  Della K
That's so pretty!!

Lite skört... väldigt fint...
2008-10-27

    inmeddiginålsögatkamel
fint. helt enkelt... kort och gott.. och kort och...
äsch, gillar.
2008-09-07

  Bodil Sandberg VIP
En oerhört vacker dikt Patrik...älskar uttrycker "ligger under midnatten"...ser bilden ..hans kropp vilande i gräsets bädd..hans blick mot mörkerrymd..i väntan på...
2008-08-23

    ~maria~
fint och bräckligt
2008-08-22

  prinscess VIP
mycket vacker
2008-08-21

  lyckeli
Beutiful...
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K