Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa, får jag måla månen inatt?

Grizzlyhåren täcker min pensel.
Far har lovat mig en natt utan fruktan.
Men vuxna penslar mer än de kan måla.

blå blå BLÅ
Mina stämband är unisona.
Du har tagit på dig vinterjackan pappa.
Varför det? Det är ju ljummet

Hinken, penseln och en känsla av storhet.
Jag sträcker mig efter min hatt.
Pappa, får jag måla månen inatt?




Övriga genrer av Grand_Theft_BåtKåt
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-04 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grand_Theft_BåtKåt