Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att se allt blekna. Det är som att se vargen gå fram och tillbaka.


Den vilda vargen

Jag träffade en gång en man. Vi hade ett kort samtal, och beskrev våra liv.
Ibland känner jag hans närvaro, och ibland känner jag vargen.
Vargen som gick där i sin bur, och till slut ruttnade i den serbiska hettan.

Alla ska vi en gång dö
Alla ska vi en gång ruttna
Hoppas i alla fall att man får träffa sin man
Och slippa ruttna på ett zoo i serbien




Fri vers av Grand_Theft_BåtKåt
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-09-03 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grand_Theft_BåtKåt