Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen överlever det vi är skapta för.


Alla faller

Ännu en gång lyckas han

Ljuga för mig



Hur kan man älska honom

Som dödar ens själ



Det känns som jag spyr magma

Bränner och fräter



Vill få bort den hemska känslan

Av att bara vilja försvinna



Vill bara få ondskan att sluta skratta

Åt mina odugliga försök



Jag vill bara vara lycklig och glad

Vara normal är min dröm



Men dit kan en som jag aldrig nå

Vi är skapade för att dö



Våra tankar vandrar dit ständigt

Vi vet hur man ska göra



Vi vill inte göra vad vi är skapta för

Men ingen kan stå upprätt



Alla faller




Fri vers av Santina Höök
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-04 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Santina Höök