Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgrundsvrål & lånade leenden

Hon sätter in avgrundsvrålen
på en bankbok
och lever på lånade leenden
Börjar bli sparsam till vardags,
är en höginkomsttagare på kontot
Hon vet att hon en dag måste ta ut allting
inklusive ränta
men hon väntar lite till




Fri vers av Tina-sol
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-09-06 12:02



Bookmark and Share


  Effell
Man får hoppas att de lånade leendena kommer från någon lyckad aktieaffär, så att de är många och långa. Bra metaforer! Det är ett tungt allvar direkt under texten.
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol