Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen Mörker

Nu kommer det
Nu kommer mörkret
Det faller ner över oss som ett kallt, mörkt täcke
och det blir mörkare
och mörkare för var gång man ser på det

Men det ger mig också ett behagligt och skönt lugn
En anledning att andas ut
En anledning till att stanna inne i mitt krypin
En anledning att sitta dig så nära
En anledning att tända levande ljus

Så välkommen mörker, nu är det din tur.




Fri vers av Therés
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-07 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!