Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland gör sig ens litenhet gällande...


Håll om mig



När mörkret faller på,
bara vi två.
Håller du om mig då?




Fri vers av Mari N VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-07 17:58



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en inbjudande fråga som inte kräver muntligt svar...
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Mari N
Mari N VIP