Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människans nuläge


Människans dilemma

Människans dilemma:
empatin är sällan hemma.
Fobiernas diktator
är kung på själens gator.
Rädsla, ilska, liksom hat
tycks styra individ och stat.
Självrättfärdighetens demon
är så svår att fly ifrån.

Människans dilemma:
egot har så tydlig stämma.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 551 gånger
Publicerad 2005-04-14 15:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt diktat :)
2005-04-17

  madinsane
hurai hurai hurai, säger jag.
2005-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP