Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten är beskrivande för hur man ibland känner sig. Hur man får reda på skulden man har gjort.


Du gav mig allt

Du gav mig en röd ros

Jag spolade ner den i toaletten

Du gav mig en blick

Jag räckte ut tungan

Du gav mig din mat, när jag hade glömt

Jag slängde ut den genom fönstret

Du gav mig ditt hjärta

Jag slängde det i soptunnan

Du gav mig ditt allt

Jag gick därifrån

Du tog ditt liv

Jag grät i flera år




Fri vers av Wye
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-08 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wye
Wye