Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var en gång en dikt, inte!


Inte

huset var ett stort rött hus, inte
Huset var i trä, och brunt, inte
Huset var av tegel, inte
Uppgången till huset var röd, inte
Uppgången till huset var i trä,och brunt, inte
Uppgången till huset var i tegel, kanske
Det var en gång ett hus, inte
Det var en gång en uppgång, inte
Det var inget hus, du har rätt!
Det var ingen uppgång, du har ännu mer rätt!




Fri vers av Wye
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-18 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wye
Wye