Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som föralltid, kom ihåg: Enkelheten är djup


Lär dig av vinden

Om
livet vore lika lätt som en vind

Skulle
du nog inte blåsa iväg det

Med
sådan kraft som du försöker nu




Fri vers av Wye
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-04 20:45



Bookmark and Share


    enna
Oj, vilka fina ord - minnesvärda, absolut. (Bokmärker)
2008-12-04

  Nattljus
Fint
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Wye
Wye