Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möbler ska användas på rätt sätt

Man skulle kunna
bli förbannad
över en massa
saker

Men det är ju så
mycket roligare
att vara glad

Man skulle kunna kasta möbler
och krossa
glas

Men det är
mycket skönare
att lägga sig i en
säng och älska

Jag väljer
positivitet
framför negativitet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 294 gånger
Publicerad 2005-04-14 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan