Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

imperfekt

Du var alltid min ögonsten

(ja, jag VAR alltid din ögonsten)
Var som i imperfekt,
imperfekt som i
inte alls perfekt
utan brutet, krossat, försvunnet och detkommeraldrigtillbaka.

(ja, jag VAR alltid din ögonsten)
Nu är jag bara
sömngruset som skaver
i din ögonvrå.

Skölj bort mig.

Skölj bort mig
NU!




Fri vers av vespertine
Läst 445 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-09 00:13



Bookmark and Share


    Ms Field
Jag gillar hur du leker med texten! Du vågar verkligen leva ut dina känslor! Bra! En alternativ titel skulle kunna vara \"imperfekt\". Om du vill göra texten snäppet vassare menar jag.
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

vespertine
vespertine