Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
död åt allt? D:


jag hatar dig

Du tror du är så jävla bra, när du skriker & slår.
Men fan vad du har fel, det är bara hat du får.
Du försöker bevisa din storhet, genom att trycka ner på andra
Det enda du bevisar är hur svag du är, när du främlingar klandra.
Fattar du inte? Hur jävla hjälplös du är?
Skammens kostym, är det enda som klär.
Jag önskar att du dör, långsamt i plågor.
Du kommer att undra varför, jag har svar på dina frågor.
För den du är, vad du gjort, & all den smärta.
För alla du har skadat, du utan hjärta.
Fy fan vad du är patetisk, din äckliga jävla gris.
Jag spyr bara av att ser dig, du lika kall som is.
Jag kommer att säga det om & om igen, jag hatar dig.
Jag hatar dig, för all smärta du gett mig
Ja fy fan vad jag hatar dig…




Fri vers av 404 file not found
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-09-09 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

404 file not found