Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas

Jag hoppas att du tänker på mig
Jag hoppas att du sörjer
Allt du förlorat
när du ligger brevid henne.
Jag hoppas att du drömmer om mig
när du sover tungt,
att du ropar mitt namn,
och att hon gråter av hjärtesorg.
Jag hoppas du känner min doft,
när du ligger i din säng
Jag hoppas att det första du ser när du vaknar
är jag.
Inte hon, utan jag.
Jag hoppas du misslyckas, jag hoppas du DÖR.
Jag hoppas du DRUNKNAR, BRINNER, FÖRSVINNER!
UT FRÅN MITT HJÄRTA, UTUTUT!!
Jag hatar dig så mycket
men jag kan inte sluta älska
din doft,
dina ögon,
din beröring,
ditt skratt,
dig.
Jag älskar dig.




Fri vers av 404 file not found
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-24 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

404 file not found