Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor


Vi har alla känslor
som vi måste hantera

Om man intuitivt lärt sig att
man inte får exponera
det man känner
hittar man sätt att parera

En del hanterar sina känslor
genom att rationalisera
och logisera

Andra försöker prestera
och göra gott och rätt
i andra allt investera

En del använder känslor
för att manipulera
och intrigera

Somliga lever i framtiden
genom att visionera
Andra lever i det förflutna
vilket kan paralysera

Känslor som man inte vill bearbeta
kan hela ens person integrera

För att man själv och andra
ska uppleva att man är ett "jag"
måste man erkänna och identifiera
de behov man har

och sina djupaste känslor
både uppleva och acceptera





















Övriga genrer av Marreb
Läst 627 gånger
Publicerad 2007-09-09 22:18



Bookmark and Share


    eva m h
Mycket bra skrivet min vän!
2007-09-09

  Gawain
En hel skopa svämmande sanning på min ära! Gillar ditt sätt att gå på djupet med det stora i att leva. Att våga möta sig själv är allt. Vågar man inte det vågar man inte heller möta andra. Vilket ofta gör sig känt genom nesligt socialt uppträdande.

Bra text som alla borde ta en titt på, minst en gång i veckan. Kanske vid sänggående, då man slappnar av och blir bäst mottaglig.
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb