Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskamp


ord och handling
tävlar om dig

hoppas på seger
i höst




Övriga genrer av Lany
Läst 656 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-09 22:07



Bookmark and Share


    Nils_
Vart vill du komma med denna dikt? Kampen mellan ord och handling är faktiskt ganska tydlig.... Bra!
2007-09-25

  Bjarne Nordbö
Grattis.
2007-09-16

  Björn Karlsson
Trägen vinner
alltid något


Lite text
många meningar

Jag tycker mycket om den här
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany