Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt älskling, jag ska aldrig dig svika igen aldrig


dina tårar rann ner för läppar
som för länge sedan
slutat älska




Fri vers av aleks
Läst 571 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-10 09:36



Bookmark and Share


    eventualiteter
åhmen så enkelt och bra!
applåd! <3
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

aleks
aleks