Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evig kärlek...

Man säger ju att kärleken är för evig,

de kanske stämmer,

idag älskar du mig,

imån älskar du nån annan,

om en vecka älskar du jobbet,

om en månad älskar du livet

då kan vi ju konstatera att...


Kärleken är förevigt...

... men de är bara \"målen\" som ändras.





Fri vers av marhyr
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-09-10 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marhyr