Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner mig så ensam

jag känner mig så ensam,

med alla dessa måsten,

måste plocka undan,

måste passa andra,

MÅSTE alltid vara ENSAM

Att \"vara ensam\" å \"känna sig ensam\",
är två olika saker,

vara ensam,
då är man ensam utan nån annan,

känna sig ensam,
då är man ensam trots att man är två,

Tänk dig ett äppelträd på en äng,
- trädet är ensam

Tänk dig äpplerna,
- äpplena känner sig ensamma,
hänger där utan nå närhet till varandra

vilken av dessa ensamheter är värst??
- den var man \"känner sig ensam\".




Fri vers av marhyr
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-12 19:55



Bookmark and Share


  aol
så vacker genomtänkt poesi ja vem är en sammast alla är vi ju ensamma i oss själva 5 stjärnor till dig läs min dikt din inre röst
2007-10-31

    kaprifol
så är det nog.
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

marhyr